Trnerkpzs - Professzionlis trner s modertorkpzs  
     
 

Professzionális, teamszupervízióval támogatott
Tréner és moderátorképzés indul
2015. szeptemberében
a Nyitott Szem Trénerképző Központban!

 

A képzés időtartama: 4 hónap

Képzési napok: szeptembertől-decemberig, havonta egy-egy péntek-szombat. A pontos képzési napok júliusban kerülnek kihirdetésre. A képzési napok hossza: 9. 00-17. 00 óra.

A képzés helyszíne: 2040. Budaörs, Kassai u. 47. (parkolási lehetőség biztosított)

A képzés létszáma: maximálisan 8 fő, minimálisan 6 fő.

A képzés tematikája:


Szeptember
Önismereti munka és partnerismereti munka. Meggyőződések és értékek tisztázása. Az egyéni prekoncepciók és sztereotípiák azonosítása és elemzése a hatékony csoportkezelés érdekében. A csoportképződés stációi, a tréneri csoportkezelés technikái. Érzelmi-indulati munka a csoportfolyamatokban. Konfliktuskezelés, nehéz helyzetek, a problémás résztvevők kezelése. A tipikus emberi játszmák megélése, a játszmák felismerése, konfrontációk, játszmazárási lehetőségek. A tréneri felelősség kiterjedésének határai. Teamszupervízió.

Október
Kommunikációs alapelvek, kommunikációs felelősségek a tréneri munkában. A kommunikációs készségek fejlesztése, speciális kommunikációs gyakorlatok. Testbeszéd elemzés. A prezentáció alapelvei. Prezentációs készségek fejlesztése. Prezentációs gyakorlatok, videótükör. Teamszupervízió.

 
November
A moderátori felelősség kiterjedésének határai. Workshoptervezés, meetingmoderáció, tematikus, strukturált folyamatok moderációja. Workshopok forgatókönyvének elkészítése, a moderátori funkciók, szerepek gyakorlása. Moderátorszerepben. Workshop a valóságban. Kivitelezés, értékelés, elemzés, összegzés. Teamszupervízió.


December

Tréningtervezési alapelvek, tréninggyakorlatok tervezése, a gyakorlatok hatásmechanizmusai, elemzéssel. A játékok határai, és a játéktár lehetőségei. Tréningforgatókönyv készítése. Gyakorlatpróbák, elemzések. Teamszupervízió.


December

Tréneri vizsgatréning szervezése, és kivitelezése. Trénerszerepben. Egy tréning megvalósítása külső csoport részére. Értékelési folyamat, elemzés, összegzés. Teamszupervízió.

 

A képzés díja:
185. 000 Ft+Áfa/fő, amely tartalmazza a tananyagot, a videóanyagot, a tréning és moderációs kellékeket, a gyakorlatok gyűjteményét és a folyamatos bekészítést is.

A fizetés módja és ideje: a beérkezett és visszaigazolt jelentkezést követően, banki átutalással, vagy a személyes motivációs beszélgetéskor készpénzzel számla ellenében történik. Részletfizetés lehetséges.

Jelentkezés módja: e-mailben, telefonon 2015. augusztus 20-ig.
nvedina@nyitottszem.hu
06-20-9577799

 

Jelentkezési lap »

 

Személyes motivációs beszélgetés időpontja: 2015. augusztus utolsó hetében, mindenkivel egyénileg egyeztetett időpontban.

 

 

 

 

 

 

 
 
FMK Nyilvntartsi Szm: 00305-2009
Adatkezelsi tjkoztat